Ca:Tag:aeroway=hangar

From OpenStreetMap Wiki
Jump to navigation Jump to search
Public-images-osm logo.svg aeroway = hangar
IMPA hangar.jpg
Descripció
Un edifici gran situat en aeròdroms o aeroports per guardar aeronaus i naus espacials. Show/edit corresponding data item.
Grup: Vies aeroportuàries
Fet servir en aquests elements
no es pot usar en nodesno es pot usar en vieses pot usar en àreesno es pot usar en relacions
Combinacions útils
Estat: de facto
El següent text és una traducció de l'article original en anglès, revisat des de la versió rev1824509. Introduïu tota la informació nova o la informació que sigui específica del seu lloc abans d'aquest avís.
Si us plau eviteu canviar radicalment aquest text sense traducció, actualitzant també l'article original, i notifiqueu-lo a la comunitat internacional o sol·liciteu ajuda en aquest lloc. S'accepten correccions ortogràfiques, gramaticals, lèxiques o estilístiques.

Un  hangar és un edifici en un aeroport o aeròdrom utilitzat per protegir, emmagatzemar o reparar aeronaus.

Els hangars moderns solen estar construits de formigó i acer i tenen forma rectangular quan es veuen des de dalt. Tanmateix, la forma, la grndària i els materials poden variar molt. Entre ells s'inclouen els hangars amb forma de tenda de campanya que es troben en aeròdroms militars temporals, búnquers de formigó en aeròdroms permanents, hangars subterranis, petits graners de fusta i grans hangars d'aeronaus.

Com cartografiar

Dibuixeu el contorn de l'edifici i etiqueteu-lo amb aeroway=hangar. Etiquetes addicionals com building=yes o building=hangar ajudaran a les aplicacions que no manegin aeroway=hangar adequadament. Els hangars normalment són rectangulars, així que l'eina "normalitza la figura" de JOSM (Tecla "Q") pot ser útil per fer-ho tot agradable i recte.

Fotos