Ca:Tag:amenity=motorcycle_parking

From OpenStreetMap Wiki
Jump to navigation Jump to search
Public-images-osm logo.svg amenity = motorcycle_parking
Motorcycle parking in Birmingham.jpg
Descripció
Un lloc destinat a l'estacionament de motocicletes Show/edit corresponding data item.
Representació a OSM Carto
Parking-motorcycle-16.svg
Representació a OSM Carto àrea
Area parking.png
Grup: estacionament
Fet servir en aquests elements
es pot usar en nodesno es pot usar en vieses pot usar en àreesno es pot usar en relacions
Combinacions útils
Estat: de facto
El següent text és una traducció de l'article original en anglès, revisat des de la versió rev2145523. Introduïu tota la informació nova o la informació que sigui específica del seu lloc abans d'aquest avís.
Si us plau eviteu canviar radicalment aquest text sense traducció, actualitzant també l'article original, i notifiqueu-lo a la comunitat internacional o sol·liciteu ajuda en aquest lloc. S'accepten correccions ortogràfiques, gramaticals, lèxiques o estilístiques.

Feu servir l'etiqueta amenity=motorcycle_parking per identificar una àrea designada per a l'estacionament de motocicletes, utilitzada pel públic, els clients o altres usuaris autoritzats

Com cartografiar

Feu servir un node per als estacionaments de motocicletes més petits, o una àrea per a un estacionament de motocicletes més gran (però no tots dos per a la mateixa instal·lació) i etiqueteu-lo amb amenity=motorcycle_parking. Si no coneixeu l'àrea real de l'estacionament de motocicletes o no teniu temps per delimitar-la, simplement etiqueteu un node.

Etiquetes

Clau Valor Descripció
name * El nom de l'estacionament.
operator * Operador de l'estacionament.
ref * Número de referència de l'estacionament, si n'hi ha (per exemple, «P01»).
covered yes/no Si l'estacionament està cobert.
access yes/customer/permissive/private Distinció entre els estacionaments públics, els estacionaments de clients (com en els cinemes, etc.) i els estacionaments privats (com per al personal en un parc de negocis). En aquest cas, yes denota un estacionament públic. Ambox warning pn.svg Addició recent de «customer» amb aplicabilitat discutida. Discutir.
capacity * El nombre de motocicletes que poden ser estacionades aquí.
fee yes/no Si cal pagar una tarifa d'estacionament o no. El valor per defecte és no. Si la tarifa ha de pagar-se només en determinades hores, es pot utilitzar la mateixa sintaxi que per als horaris d'obertura (vegeu la pàgina de discussió).
parking surface Una àrea dedicada per a l'estacionament consistent en una sola planta a nivell del sòl.
multi-storey Dues o més plantes d'estacionament en l'estructura d'un edifici. Considereu afegir l'etiqueta building=* apropiada; si l'edifici va ser construït amb aquest propòsit, building=parking és el valor més popular.
underground Estacionament subterrani.
rooftop Una planta de places d'estacionament al terrat d'un edifici.
sheds Hangars privats per a vehicles, situats prop de la casa del propietari. Normalment construïts de metall perfilat.
carports Estructura utilitzada per oferir una protecció limitada als vehicles, principalment automòbils, contra els elements (article de wikipèdia).
garage_boxes Edificis d'un nivell per a motocicletes, normalment fets de maó i metall. Normalment aquesta zona pertany a una cooperativa de garatge amb nom propi, president, pressupost, normes, seguretat, etc.
street_side Àrea adequada o designada per a l'estacionament, que està directament adjacent a la calçada d'una carretera (però no en el carril, en aquest cas vegeu parking:lane=*) i a la qual es pot arribar directament des de la calçada sense haver d'utilitzar una via d'accés.
lane Estacionament a la calçada, total o parcialment. Considereu utilitzar l'esquema parking:lane en el seu lloc.
maxstay 2h o 2 hours Límit de temps per a l'estacionament (per exemple, estacionament per a clients per 2 hores).

Etiquetes similars

Fotos