Ca:Tag:aeroway=apron

From OpenStreetMap Wiki
Jump to navigation Jump to search
Public-images-osm logo.svg aeroway = apron
HFX Airport 4.jpg
Descripció
Una àrea d'un aeroport on els avions són estacionats, descarregats o carregats, repostats, o abordats. Show/edit corresponding data item.
Representació a OSM Carto
Osmarender-apron.png
Grup: Vies aeroportuàries
Fet servir en aquests elements
no es pot usar en nodesno es pot usar en vieses pot usar en àreesno es pot usar en relacions
Combinacions útils
Estat: aprovadaPage for proposal
El següent text és una traducció de l'article original en anglès, revisat des de la versió rev2053213. Introduïu tota la informació nova o la informació que sigui específica del seu lloc abans d'aquest avís.
Si us plau eviteu canviar radicalment aquest text sense traducció, actualitzant també l'article original, i notifiqueu-lo a la comunitat internacional o sol·liciteu ajuda en aquest lloc. S'accepten correccions ortogràfiques, gramaticals, lèxiques o estilístiques.

Una  plataforma o rampa és l'àrea definida, en un aeròdrom terrestre, destinada a donar cabuda a les aeronaus per als fins d'embarcament o desembarcament de passatgers, correu o càrrega, abastiment de combustible, estacionament o manteniment.

Les plataformes usualment són clarament visibles a les imatges aèries i satel-litàries com una àrea i poden ser cartografiades com aeroway=apron.

Com cartografiar

Dibuixa una via tancada o crea un multipolígon. Afegeix-li l'etiqueta aeroway=apron.

Etiquetes per usar en combinación

  • name=* - El nom de la plataforma. En aeroports grans, poden haver-hi moltes plataformes diferents per a un ús diferent (passatgers/càrrega/servei mecànic) o per a diferents terminals.
  • surface=* - Usa aquesta etiqueta per definir el sòl de la plataforma. Exemples: pavimentat, arena, herba, grava, neu, sense pavimentar.
  • ref=* El número de referència / identificador de la plataforma.

Altres elements cartogràfics que poden estar dins o a prop: Avions al llarg aeroway=taxiway i estacionar-se en aeroway=parking_position per servir passatgers d'una aeroway=gate o carregar mercaderies.

Exemple

Foto/Descripció Etiquetes Mapa
Plataforma de l'Aeroport Helifax
HFX Airport 4.jpg
aeroway=apron

Veure l'Aeroport Internacional de Munic per a una referència.